:)

Mert a blog az kéremszépen egy spesziális téma!

Cucc,kultúra,meg ami kell!

Címkék

most komolyan:NORMÁLIS?

2008.01.02. 17:44 | Ciompi | Szólj hozzá!

Namost,a következő cikket a Zsaru magazinban olvastam,amit ezelőtt soha életemben nem vettem a kezembe,de ma megakadt a szemem egy bizonyos cikken.(Egyébként gőzöm sincs,hogy került az újságtartóba :D)Őrület,milyen emberek vannak...

"Nem tudtuk, hogy ilyen veszélyes dolgot játszunk" - mondta a kórházi ágyán a kállói O. M., akinek kis híján az életébe került a munkahelyi móka. Kollégája és egyben élettársa tréfából sûrített levegõt fújt a végbelébe, amitõl a 17 éves lány súlyos bélsérüléseket szenvedett." "...A megtört fiatalember elmondta, hogy a délutáni mûszak végén a gépeket takarították a barátnõjével közös munkahelyükön, Kálló alumíniumalkatrészeket gyártó üzemében, és tréfából egymást ijesztgették a kompresszoros légfúvó berendezéssel. Miután egyszer a lány hátsója felé fújt, O. M. felsikoltott és összeesett a fájdalomtól. Néhány másodperc múlva vér szivárgott át a nadrágján."

A teljes cikket itt lehet elolvasni.

A csaj 17 a pasas 19.Egyébként kinek jut ilyen az eszébe?!

A bejegyzés trackback címe:

https://hangyaporond.blog.hu/api/trackback/id/tr29282289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: állatok nevetséges történések
süti beállítások módosítása