:)

Mert a blog az kéremszépen egy spesziális téma!

Cucc,kultúra,meg ami kell!

Címkék

Egyslágeres előadók

2008.02.01. 13:13 | Ciompi | 1 komment

Gondolom az egy slágeres előadókat senkinek nem kell bemutatni.Sajnos elég sok van ebből a fajtából,és sajnos akarva-akaratlanul is halljuk-látjuk őket.Nyáron különösen elszaporodnak az ilyen szerzemények és a drága jó rádióadók (legalább) óránként játsszák őket.
Megpróbáltam összeállítani egy listát a legborzasztóbb egynyári dalokból,és az olvasók mentális egészségének védelme érdekében csak 5-ig számoztam a "versenyzőket".

1. Fast Food Rockert-Fast Food Song

Elég nehéz elképzelni,de ez a dal bizony sikereket ért el Angliában 2003-ban.
3 kategóriában is tuti befutó: a valaha volt egyik legrosszabb klip,legrosszabb öltözék és legrosszabb dal.

 

2. Cheeky Girls-Cheeky Song

Na,ezt tényleg ripityára játszották a rádiók és a zenetévék,de ha valaki mégsem emlékezne a két román csajra,itt az emlékeztető:

 

3. Las Ketchup-The Ketchup Song

Hát,azt hiszem róluk nem kell mondanom semmit...
[Egyébként érdekes,hogy szinte mindegyik ilyesfajta dalban van egy értelmetlen sor (nem mintha a többi értelmes lenne),amelyben az elkövető(k) na-na-náznak vagy épp aserejéznek.]

 

4. Whigfield-Saturday Night

Az alacsony költségvetésű klippre nem érdemes figyelni,én az elején azt hittem lesz valami "cselekménye"(mint az előzőeknek),aztán a nagy pofáraesés-ugyanis ennek NINCS!

5.Deee-Lite-Groove is In the Heart

1990 egyik legnagyobb slágere,hihetetlenül nevetséges videóval és fura cuccokkal.Az 5 közül még talán ez a legélvezhetőbb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangyaporond.blog.hu/api/trackback/id/tr92320865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EZsófi · http://www.menyus.freeblog.hu 2008.02.09. 19:11:56

Rég nem jártam...namost. A kék csillagszemű "hot dog" vajon miért volt börtönben? Menő a robottánca:D És a refrén elsöprő...pizza hut, pizza hut:D ezeket honnan ismered? :|
Címkék: gagyiság nevetséges zenebona mozgókép
süti beállítások módosítása