:)

Mert a blog az kéremszépen egy spesziális téma!

Cucc,kultúra,meg ami kell!

Címkék

Bright Eyes

2008.01.16. 16:34 | Ciompi | Szólj hozzá!

Nos,tudom,ennyi kihagyás után illendő lenne egy hosszabb bejegyzéssel előrukkolnom,de nagyon nincs most kedvem hosszú-hosszú oldalakat írni,inkább egy nyugis kis Bright Eyes-zal kedveskednék.

Na,kezdjük az alapoknál.Bár a Bright Eyes már igencsak híres Európában is,még mindig nem találkoztam olyan emberrel a környezetemben,aki tudná,miről is van szó,ezért mindenféleképpen egy kis fejtágításra van szükség.

A Bright Eyes nevű folk-rock/indie zenekar székhelye Amerikába,Omahába tehető,az első hivatalos albumuk 1998-ban jelent meg,a tagok: Conor Oberst,Mike Mogis,Clay Leverett és Nate Walcott,de a banda periodikusan változó neves indie zenészekkel bővül.Aktuális albumként a Cassadagát említhetjük,amit 2007-ben adtak ki.Bár náhány soron leemózták a zenekart,a kritikák  többsége elég pozitív,Conor Oberstet pedig zseniként emlegeti a Rolling Stone.
(Alant a Four Winds című dal videója,a Cassadagáról,alatta a Bowl of Oranges)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangyaporond.blog.hu/api/trackback/id/tr29299787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása