:)

Mert a blog az kéremszépen egy spesziális téma!

Cucc,kultúra,meg ami kell!

Címkék

2.

2007.11.04. 11:09 | Ciompi | 2 komment

Hogy van az,hogy pont azt a filmet játszották tegnap a tévében,amit már vagy egy fél éve meg akarok nézni,de persze sehol semmilyen formátumban nem találom,és kb az utolsó percekben eszmélek rá,hogy az m2-n pont az megy?!
Egyébként a Reggeli a Plútónról van szó.Tegnap késő este épp a műsorújságot lapozgattam,amikor észrevettem.Gyorsan odakapcsoltam,de persze már nem értettem semmit az egészből.Ez az én formám.
Nade mindegy is,mert viszont a Hannibal ébredését láttam!Teljes egészében,méghozzá itt és nagyon tetszett.A történet egyébként Hannibal Lecter gyerekkorát-fiatalkorát követi nyomon,és megtudjuk,mitől lett ilyen vérengző vadállat.Ajánlom mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://hangyaporond.blog.hu/api/trackback/id/tr73217775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2007.11.20. 11:20:24

nagyon sexy:D tudom, hogy be akarod rakni fejlécnek, ha akarod, megkérdezem a programozó mostohaapukámat, hogy kell:D:D egyébként tök jó a blog!:) vicces, hogy éppen 2 méterre ülsz és nem szóban közlöm ezeket:D

Zsófi 2007.12.15. 17:07:44

Bocs a Cillianes farmeredért:D
Címkék: kultúra dolgok mozgókép
süti beállítások módosítása