:)

Mert a blog az kéremszépen egy spesziális téma!

Cucc,kultúra,meg ami kell!

Címkék

Piaf

2007.11.09. 15:55 | Ciompi | 1 komment

Tegnap megnéztem egy filmet.Iszonyatosan tetszett,egyrészt azért,mert végtelenül kor-és cselekményhű,azért,mert hitelesek voltak  színészi alakítások,mert volt benne zene,ráadásul francia volt!Ha még nem találtátok volna ki,a Piaf c. filmről van szó.Az eredeti címe La Môme és Edith Piaf életét követi nyomon,sok részlettel,nagyszerű megoldásokkal és átkötésekkel és érdekesen tálalva.Azt eddig is tudhattuk,hogy a művésznő cseppet sem volt szép,választékos és kedvesnek sem mondható.Mégis,máig jelkép,a franciák büszkesége,azt is mondhatnánk igazi legenda.Hogy miért?Hát,ehhez végig kell hallgatni egy dalt.Ha pedig ez nem lenne elég,meg lehet tekinteni a filmet,megéri.Marion Cotillard(aki Piafot alakítja)meg legalább egy Oscart megérdemelne.De túl jó hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://hangyaporond.blog.hu/api/trackback/id/tr43223613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kökény Eperjesi Annamária · http://www.gportal.hu/gondolkodom 2007.11.16. 14:00:53

Szia Laura!
Megírnád, hogy hol akadtál a Piaf filmre? Én is nagyon szeretem, s megnézném ezt az alkotást, feltétlen. Mi a magyar címe? DVD-n láttad vagy moziban?
Előre is köszi!
Címkék: kultúra zenebona mozgókép cucc
süti beállítások módosítása